De kinderboerderij is terug open op 8 mei 2021     +++     Bekijk onze kampjes voor 2021

Waaw Speelweek Flower Power Peace And Music

26 tot 30 juli 2021

Peace up. We gaan hippiegewijs op blote voeten dansen. Bodydrumming en samenzang met bloemenkransen is een dagelijks ritueel in deze week. Kleurrijk dromen en ecologisch bomen knuffelen kunnen ook. Hoe dan ook gaan we zelfvoorzienend moestuintjes aanleggen en slogans voor een betere wereld bedenken.
Oh yeah. Peace up .

Wat zijn WaaW speelweken?

WaaW speelweken zijn vakantieweken waar de focus ligt op een gezelligheid en kleinschaligheid met oog voor het welbevinden van elk kind. Kleine groepjes in een toffe sfeer is waar we voor gaan. We maken plezier, knutselen, koken en gaan op zwier. We hebben oog voor het individuele kind, voor de onderlinge omgangsvormen en sociale interacties. Verwacht je aan vuile maar kleurrijke handen, creatieve maaksels, wilde wandeltochten, kooksels en gebak vol zotte dromen. Van schetsen, spelen, ravotten en wilde woestenij tot verbeeldingskracht en terug. We zoeken het avontuur op.

WaaW werkt voor elke speelweek rond een specifiek thema en beoogt creativiteit en speel en leerplezier. Het motto is leef-leer-speel-creƫer.

Groepsverdeling?

Bij WaaW zitten deelnemers van verschillende leeftijden geregeld vaak samen in een groep. Kinderen leren van, met en door elkaar. De nadruk ligt op samen spelen, samen leren en daarbij een evenwicht vinden tussen zorg vragen en zorg geven. Uiteraard wordt voor sommige activiteiten ook met leeftijdsgroepen gewerkt zodat er ook uitdaging op maat kan geboden worden.

De totale kampbezetting is maximum 14 kinderen. Ook tijdens eet- en speelmomenten houden we het graag gezellig en geborgen.

Organisatie: WaaW
Periode: 26 tot 30 juli 2021
Leeftijd: 3e kleuter - 6e leerjaar
Locatie: Mekkerland (Zuidbroek 8, Mariakerke)
Uren: 9u tot 16.10u (met gratis opvang vanaf 8u en tot 17.30)
Prijs: €175

(Bij onvoldoende inschrijvingen gaat het kampje niet door.)

Contact

Zomerkampen

Workshops

Dieren

Zomerbar

Feestjes

Eten